Afbeelding

Ouderparticipatie

Opvoeden en coachen ten tijde van COVID

Goede opkomst bij de oudernetwerk bijeenkomst van het Weekend College amsterdam ZO gisteren. Het ging over opvoeden en coachen ten tijde van COVID.

Dank voor je nooit aflatende bijdrage Carl HD Steinmetz en Anita Abaisa die voor een andere coachingssessie in het gebouw was, maar zonder aarzelen naar voren stapte om te vertellen over een ervaring met onderadvisering die ze net had meegemaakt. Dank aan Lesny Heikerk en de rest van ons team voor de excellente organisatie.

Het was me een dag; zes verschillende activiteiten die wij simultaan faciliteerden.

Naast de oudernetwerkbijeenkomst, een presentatie van Juanita Conrad over borstkanker, Ketura en Nadia van KeNa Zorg die een serie workshops over social media verzorgen speciaal voor meisjes, Anita met haar coachingssessies, Ian van der Kooye die in een aantal sessies onze studenten tot debatmeesters maakt en Jerry King Luther Afriyie die kwam praten over activisme, omdat zwarte piet racisme is.

OuderparticipatieBoeiend! Alles voor de kinderen!

Wij hebben deze aarde niet geërfd van onze ouders, maar hebben hem in bruikleen van onze kinderen. Onrecht dat ooit eens als een blokkade op onze weg geplaatst werd en dat wij nu meemaken ruimen we op, zodat onze kinderen het niet ook hoeven te ervaren! It takes a village. Opvoeden doen we daarom samen.